"Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ" Sunday July 12 2020, 2:31 PM
"Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ"

Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια εθελοδουλίας και εξανδραποδισμού καταφέραμε να πούμε στους Τούρκους «Casus belli». Εξυπακούεται πως δεν θέλουμε πόλεμο. Η «μπάλα» όμως για πρώτη φορά βρίσκεται στο γήπεδο του Ερντογάν! Αν αποφασίσει να ολοκληρώσει τα σχέδια του ανοίγοντας άλλο ένα μέτωπο με την Ελλάδα, η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά την Τουρκία και κανένα άλλο.

Επιπλέον, τώρα που οι «φίλοι» μας Αμερικανοί, Ρώσοι και Ευρωπαίοι βλέπουν πως η Ελλάδα δεν θα συμπεριφερθεί με τon ίδιo ραγιαδισμό και «παθητική υποταγή» με την οποία συμπεριφέρθηκε όταν η Τουρκία εισέβαλε στην ΑΟΖ της Κύπρου, προσδοκώ πως δεν θα αφήσουν την Τουρκία να τινάξει την μεσόγειο στο αέρα.

Κάτι τελευταίο. «Ο εχθρός βρίσκεται προ των πυλών». Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαπληκτιζόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπάρχουν δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι. Κι ούτε κόμματα και μικροκομματικά συμφέροντα υπάρχουν. Υπάρχει μόνο ο Ελληνισμός.


Kim Nicolaou
Kim Nicolaou Example of a REPLY FROM:
Νίκος Καρασούλης
Μια απορια η τοτε συμαχοι δεν βοηθεισαν . Και περιμενουμε να βοηθεισουν τωρα ; Παλι μοναχοι θα ειμαστε οταν συνβη κατι. Που ειναι η ευρωπη το Νατο φωνη βωοντος!!!
Αν θέλουμε να μη κλάψουμε άλλη μια Σμύρνη, άλλο ένα Αϊβαλί, άλλη μια
Κερύνεια... άλλη μια Μόρφου και άλλη μια Αμμόχωστο, έχουμε υποχρέωση να μονοιάσουμε… Ας σταματήσουμε λοιπόν να επιρρίπτουμε ευθύνες ο ένας στον άλλο και να δαχτυλοδείχνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Επαναλαμβάνω...

3 years ago